Junior Masculino 20 de marzo

NOIA LOLITA MODA 57 / 65 COMPAÑIA DE MARÍA

O júnior masculino perde no alonso Rodríguez ante o compañía de María De Santiago de Compostela nun último cuarto onde as visitantes estiveron moi acertados nos seus lanzamentos exteriores.
Os locais comezaron impoñendo o seu xogo, con paciencia e boa circulación de balón, atoparon espazos na defensa Compostela. No segundo acto, as forzas estiveron igualadas cos dous equipos moi concentrados no seu xogo, chegando ao descanso 32 a 29.
Despois do descanso obrigado, os locais impuxeron de novo o seu ataque e cunha correcta defensa foron ampliando a vantaxe no electrónico. Pero nos últimos dez minutos de partido os santiagueses, moi acertados nos seus tiros, remontaron e deixaron sen reacción ós noieses.