Senior Masculino 07 de Outubro

Sigaltec BBC 82 a 54 CB Berberecho de Noia

Parciais: 17-15/ 21-13 / 20-14 / 24-12

Contundente derrota do CB Berberecho de Noia, 82 a 54, na súa visita o pasado sábado ao sigaltec BBC de Vilagarcía. Comenzaba o encontró con cun alto rotmo de xogo e cun baloncesto moi físico, ambos equipos alternábanse na dianteira no electrónico rematando o primero acto cun renda de 2 puntos para os los aislamiento, 17 a 15.

Quizais polo alto ritmo de partido, os noveles comenzaban a mostrarse desacertado de cara ao aro, o que unido o bo facer local no rebote ofensivo e a rápidos contraataques, poco a poco irían abrindo brecha no marcador ata ter una ventaxe de 13 puntos a falta de 3 minutos. Finalizaba os primeros 20 minutos e os do cb berberecho de noia deixaban a desventaxe en 10 puntos.

Aguantaban o combite os noieses ata falta de 2 minutos do tercero cuarto cun 48 a 40 no marcador. A partir de ahí, o desacierto noies e mellaba nos xogadores amarelos que poco a pouco volvíanse febles ante o empuxe e o ritmo físico dos locais. Non lle quedaban folgos para aos de Angel Castro non último acto, que vían como os aurosáns ían ampliando a súa ventaxe ata os 82 a 54 finais, grazas a ŕapidos contraataques e ao seu bo facer dende a línea de 3 puntos.

Sigaltec CLB: Touza ( -), Andujar (4), Guerra (18), Rey (-), Castaño (5), Choren (10), Otero (9), Fernández (21), Sabugueiro (5), Santorum (1), Lafuente (5) e Rodríguez (4)

CB Berberecho de Noia: Jorge Pérez (16), Tomás Fuentes (6), Mario Álvarez (4), Iván Couce (6), Miguel Gil (13), Santi Lope (6), Chico Barreoro (-) e Anxo Vázquez (-)