Senior 1º 2 de marzo

C.B.BERBERECHOS NOIA  58 / 66 VIVEIRO

Derrota do senior masculino berberecho noia no seu último encontro da tempada, os noieses sairon cun exceso de enerxia o que aproveitaron un equipo veteran na liga como o cb viveiro para levarse a victoria anida que os locais faltaronlle minutos para lograr a remontada.
Comenzaron os locais moi acelerados sen paciencia en ataque e desorden en defensa o que aproveitaron os visitantes para levarse o primer parcial. No Segundo acto, chegaron os nervos nos noieses, os quenes non eran capaces de reaccionar, mentras tanto os da Mariña lúxense ampliaban a ventaxa no electrónico, 21 a 46 o descanso.
Trala reanudación, chegou a reacción local, concentrados en defensa e con paciencia no seu xogo ofensivo foron recortando a diferencia no marcador chegando ata os 5 puntos nos últimos minutos do partido pero o acerto nos lanzamentos de 3 dos visitantes impidieron a remontada local.