Senior 1º 13 novembro

PORRIÑO 88 / 79 C.B. BERBERECHOS NOIA

O berberechos noia cae derrotado en su visita a Porriño nun encontro igualado e emocionante que se decidiu nos intres fináis.
Comenzaban os visitantes con Moito dinamismo e acertados nos seus lanzamentos para lograr as primeiras ventaxas no electrónico. No Segundo parcial continuaban os noieses impoñendo o seu xogo pero as rápidas transicions ofensivas dos locais impedialles chegar o descanso Cunha ventaxa maior, 39 a 47.
Tralo paso polos vestiarios, chegou a reacción local Cunha defesensa asfixiante a toda pista chegarian os erros ofensivos dos visitantes que non lograban lanzar. No último parcial os pupilos de jesu Souto volveron a repoñerse e poñerse por diante no marcador, pero nos minutos finais os nervos e a precipitación ofensiva permita os locais levarse a victoria.