Junior Masculino

CB Noia Autos Patiño 38-60 La Salle

Tanteo por cuartos: 7-24/8-13/17-11/6-12

Partido xogado na tarde do sábado no Alonso Rodríguez e que enfrontou ao CB Noia Autos Patiño fronte a La Salle no último partido desta fase da competición do Junior masculino, rematando cunha vitoria dos santiagueses nun encontro no que os locais mostraron por momentos un dos mellores niveis de xogo da tempada.
O partido comezou cun primeiro cuarto no que os locais non estiveron presentes no campo, concedendo canastras fáciles e moi desorganizados en ataque, mentres que os visitantes non desaproveitaban este momento e se distanciaban no marcador, 7-24.
No segundo cuarto comezou un novo partido xa cos noieses plantados na cancha e mellorando as súas prestacións en defensa, pese a que en ataque seguían ser saír as cousas, esto derivou nun marcador ao descanso de 15-37.
Na segunda metade comezou o mellor momento do conxunto noiés. A partir de boas defensas que finalizaron en boas transicións con canastra, os locais foron quen de achegarse no marcador, reducindo a vantaxe incluso ata os 12 puntos. Nos últimos intres do partido os santiagueses con dúas triplas conseguiron deixar as cousas como estaban ao descanso, rematando o partido cun 38-60.