CB Berberecho de Noia 5 de novembro

CB Berberecho de Noia   70- 64 Porriño BB»B»

Segunda vicctoria da tempada por 6 puntos, 70 a 64 ante o Porriño baloncesto Base. Dous tiros libres do base Noies Manuel Prates, abrían o marcador do partido e adiantaban aos noieses que dominarían o electrónico durante todo o encontró. Tras o 15 a 9 do primeiro parcial, o acerto dos locais dende a liña de 3 puntos no segundo acto, propiciaba que de fosen ao descanso cunha renta de 15, 36 a 21.

Tralo paso por vestiarios, no ecuador do terceiro cuarto, os locais situabanse con 20 puntos de diferencia 56 a 36, novamente apoiados no acerto dende a lia de 3 puntos, onde destaba o acerto de Luka Vukcevic para os noieses.

Con 19 puntos de ventaxa, 53 a 34, semellaba que os locais ian ter un prácido final de entro, pero os visitantes, liderados polo porriñes Alex Lamas comezaban a recurtar distancias gracias a unha maoir intensidade defensiva que provocaba numerosas perdas de balón nos locais (10 neste cuarto) e con elas canastas en rápidas transicións. Esgotaba os tempos mortos o adestrador local, Ángel Castro cando ainda restaban por xogar 3 minutos de entro tentando frear o ritmo e a ofensiva porriñesa que se achegaba perigosemente no marcador ante a feble defensa local. Cabe destacar a aportación do junior noies Roi Gonzalez no tramo final do encontró, máis se cabe ante as Baixas por lesión do tamén junior Anxo Vazquez e Angel Gómez. Finalmente o victoria ficou no Alonso Rodriguez nun último cuarto de infarto para os corazons dos aficionados noieses que presenzaron o encontró.

Parciais: 15-9 / 21-12 / 17-13 / 17-30

C.B. Berberecho de Noia: Noel Pouso (8), Luka Vukcevic (19), Santi Lope (4), Anxo Vázquez (0), Iván Couce (2), Angel Gómez (3), Roi Gonzalez (10), Manuel Prates (19) e Alfonso Mallo (5).
PBB “B”: Pablo Taboada (6), Yannes Vigo (3), Xose Castro (2), Pedro Cortiñas (-), Antonio Rodriguez (5), Daniel Lopez (10), Alex Lamas (23), Mauro Pérez (2), David Cox (13) e Hugo Salinas (-).

O próximo fin de semana os noieses que contan cun balance de 2 victorias e 2 derrotas, visitaran a pista do cb Allariz o sábado 12 as 20:00.