Cadete Masculino

CB Noia Azul- Clinica Juanetey 62-51 CB Rianxo

Parciais: 13-19 / 20-10 / 30-23 / 15-8

Victoria na mañán do domingo so cadete clínica juanatey azul por 18 puntos fronte ó cb Rianxo. Non empezaban ben o encontro os noises, que moi precipitados, e pouco activos na defensa, vían coma os visitantes se impoñían no primeiro cuarto 13 a 19. Co paso dos minutos os locais melloraban pouco a pouco o seu nivel defensivo o que propiciaba que os amarelos remontaron gracias ao xogo en rápidas transicións chegando ao descanso con ventaxa para os noieses por 4 puntos, 33 a 29. No terceiro cuarto, os noieses conseguían romper a presión zoal rianxeira o que se traducía en canatras. Si ven os noieses anotaban 30 puntos neste período, os rianxeiros mantíñamse no encontro ao finalizar o cuarto cun 62 a 51. Os noieses pecharon o derradeito cuarto e a victoria grazas a un bo traballo defensivo e a mellor lectura no ataque.