Cadete Femenino

CB Noia Autos Patiño 37 – 34 Balidea Fontiñas 07

Tanteo por cuartos: 9-18/15-6/1-4/12-6

Partido complicado para o noso cadete feminino fronte ao Balidea Fontiñas 07 na tarde do domingo no polideportivo Alonso Rodríguez que rematou cunha victoria moi loitada. No primeiro cuarto as locais non apareceron na pista, sendo superadas en gran medida polas santiaguesas, as que foron quen de poñerse por diante no marcador cun 0-12 durante os primeiros 5 minutos. As locais espertaron tras este parcial, atopándose no campo co seu xogo e chegando ao descanso cun marcador de 24-24. A segunda parte foi máis igualada, nun partido marcado polas incertezas por parte de ambos equipos, propiciando moitas perdas de balón e pouco puntos durante o inicio da segunda metade, cerrando o terceiro cuarto cun marcador de 25-28 para as visitantes. No último período as noiesas foron quen de igualar o marcador, 34-34, a falta de 2 minutos para o final, conseguindo a vitoria nun final moi apretado que se decideu por tan só 3 puntos, cun marcador final de 37-34.