Cadete Femenino

Compañía de María 34-55 CB Noia Autos Patiño

6-18/9-15/7-11/12-11

Partido cómodo para o CB Noia Autos Patiño na xornada matinal do domingo fronte ao Compañía de María en Santiago de Compostela, cun marcador final de 34-55 para as visitantes. As nosas presentábanse con tan só 6 xogadoras débido a varias baixas, co cal plantexábase un partido difícil no físico para elas, xa que contaban cunha rotación moi curta. Na primeira parte as noiesas foron quen de impoñer o seu ritmo con varios roubos e transicións rápidas que remataron en canastras fáciles, sumándose a un bo acerto no tiro exterior, o que supuxo unha vantaxe de 18 puntos ao descanso, 15-33. A segunda parte presentou un partido totalmente distinto, ao cansancio das visitantes sumóuselle a súa falta de acerto en ataque, o que permitiu que as santiaguesas gozaran de maiores opcións en ataque, igualando os parciais dos dous cuartos finais. Desta forma chegouse a un resultado final de 34-55 para as nosas, conseguindo así unha nova vitoria.