Senior Masculino

Viveiro Asesores 62 -45 CB Berberecho de Noia

13-13 /19-5 / 14-9/ 16-19

Iniciaba a fase de permanencia na 1 división senior masculina o CB berberecho de Noia cunha dura e contundente derrota 62 a 45 frente al Viveiro asesores.
Desplazaronse na fría tarde do domingo a localidade mariñá os noieses, e coma a propia climatoloxía, os xogadores barbantinos non foros capaces de entrar no encontro.

Nun primero momento, e tras un intercambio inicial de canastras, os noieses conseguían 5 puntos de renta no marcador, 8 a 13. Non tardarían en igualar os locais o marcador, pecha do o cuarto cun empate a 13 puntos.
No segundo cuarto, o xogo interior local, comandado polo veterano Pablo Martínez, facía estragos na defensa berberecheira, o que unido o desarcerto e o baixo ritmo dos noieses (só 5 puntos neste período) propiciaba que os da mariña se fomentar o descanso cunha renta de 14 puntos.

Trato descanso, os xogadores do berberecho de noia seguían sen ver aro e sen encontrar un ritmo de xogo adecuado. Así pois, a proveitaban os viveirenses para ampliar a súa vantaxa ata os 21 puntos, 43 a 22.

Melloraban tibiamente os noieses de Angel Castro nos últimos 10 minutos, que algo más acertados cara o aro, impoñíanse no último parcial 16 a 19, deixando o marcador cun 62 a 45 a favor de equipo da mariña.
Viveiro Asesores: Pablo Martínez (24), José Franco (15), Manuel Moinero (2), Diobis Imbert (-), Carlos Bris (2), Antonio Expósito (7), Fabián Castro (3), Vicente Piñon (6), Estaban Franco (1) e Mario Rubal (2).
Cb Berberecho de noia: Manuel basante (10), Noel pouso (9), Santiago lope (0), ivan couce (4), Angel Gómez (3), roi González (2) e Manuel cachopas (14), Anxo Vázquez (-) e Luka Vukcevic (3).