Senior 1º 29 de xaneiro

O Meco 62 / 63 berberechos noia

Cuarta vitoria consecutiva do berberecho noia, nun partido emocionante que se resolveu cunha tripla nos últimos segundos.
O encontro comezou cos dous equipos marcando con facilidade, mantendo a igualdade no marcador. No segundo acto, o maior acerto nos lanzamentos exteriores dos locais permitiulles chegar ao descanso con vantaxe, de 39 a 34.
Tralo descanso, os noieses saíron coas ideas máis claras, impoñendo a súa defensa e sendo máis verticais cara ó aro, chegando os dez puntos de ventaxa no electrónico, pero os locais reaccionaron aumentando a súa intensidade defensiva chegando ao último parcial cun punto de vantaxe para visitantes. Con todo por decidir chegamos aos últimos minutos e a igualdade foi a tónica, mantendo a emoción ata o final do partido, que se resolveu cunha tripla nos últimos segundos, finalmente vitoria dos berberechos para manter a súa racha.