Senior 1º 24 abril

PAVIMENTOS NOIA 51 / 65 BOSCO OURENSE

Pavimentos noia cae derrotado no alonso rodriguez despois de realizar un gran encontro, onde o baixo acerto no lanzamento de dous puntos impidiu un mellow resultado fronte o Bosco Ourense.
Os noieses comenzaron concetrados e con Moita decision cara o aro logrando as primeiras ventaxas no marcador. Pero no segundo parcial o rebote e as segundas opcions de tiro dos ourensanos daballes a ventaxa no electrónico no descanso.
Tralo paso polo vestiarios, os locais sairon coas ideas mais claras e foron reduciendo a desventaxa mellorando a sua defensa. Nos últimos dez minutos o pavimentos noia realizou o seu mellor xogo pero a falta de acerto impidiulles unha extraordinaria remontada, que faltando catro minutos para o final chegou o apagan do equipo esgotando as forzas e as ideas, os visitantes remataron co empuxe noies, finalmente 51 a 65.