Senior 1º 23 de xaneiro

GAIA 48/89 C.B. BERBERECHOS NOIA

Victoria contundente do berberechos noia na súa salida a goian, os noieses non lle deron opcions ós locais que impuxieron un ritmo alto de xogo.
Os primeiros compases do encontro foron igualados con ambos conxuntos anotando con facilidade, pero os visitantes comenzaron a axustar a sua defensa e Cunha boa circulación da bola foron quenes de levarse o primer parcial. No Segundo acto os locais mudaban a defensa pero a paciencia e o dinamismo ofensivo dos noieses permitialles ampliar a diferencia no marcador, chegando o descanso 20 a 42.
Tralo obrigado descanso, os de Goian trataban de reaccionar pero a defensa dos visitantes impedía a reaccion, nos últimos dez minutos do encontro os pupilos de Jesu Souto, dominaron en ambos lados da pista para sentenciar con claridade.