Senior 1º 18 decembro

C.B, Berberecho Noia 83 / 77 Seis do nadal

O berberecho Noia xoga un partido moi completo para lograr a victoria no Alonso Rosriguez fronte o seis do nadal de Vigo. La igualdad marco a tónica do encontro pero desta vez os noises foron quenes de controlar os nervios.

Comenzaban os visitantes dominando no rebote para lograr as primeiras ventaxas no electrónico, mentras os locais mantianse no encontro grazas o acerto nos lanzamentos exteriores. No Segundo parcial se mantendría a igualdade, pero os noieses con rápidos contraataques foron quenes de chegar o descanso con ventaxa no marcador, 47 a 40.
Tralo descanso, os olivicos volvían a impoñer o seu xogo e cos seus aciertos nos lanzamentos de tres foron capaces de darlle a Volta o electrónico. Pero nos últimos dez minutos do partido os amarelos dominaron Cunha gran defensa provocando erros nos visitantes para lograr a terceira victoria da tempada.