Senior 1º 12 decembro

Seis do Nadal 75 / 69 C.B. Berberechos Noia

O berberecho noia sobranlle os últimos minutos do seu desprazamento a Vigo, sucumbindo ante o seis do nadal nun partido igualado.

Os locais comezaron dominando na pintura e rebotando con soltura para lograr as primeiras vantaxes no marcador. Os noises reaccionaron no segundo cuarto mellorando a súa defensa e con boa circulación da bola en ataque chegaron ao descanso cunha pequena vantaxe, 35-37.
Tralo paso polo vestiario, os olivicos saíron máis concentrados, remontándo e colocándose por diante, pero os visitantes volveron reaccionar e no último cuarto, dominando de novo o marcador. Nos últimos minutos e co partido igualado, a precipitación ofensiva e os erros defensivos dos amarelos permitiron aos locais levarse a vitoria nos instantes fináis.