Junior Masculino

Obradoiro Vedra 56 – 46 CB Noia LolitaModa.com

Bo partido do junior do Cb Noia Lolitamoda.com a pesar da derrota na súa visita na mañá do sábado a pista do Obradoiro Vedra. Iniciaban o encontró moi enchufados os noieses que dominaban claramente o encontró e o marcador, gracias a rápidas transicións os amarelos rematarían o primeiro acto cunha renta de 8 puntos, 11 a 19.

Cambiarían as tornas, no segundo acto cun Obradoiro que facía valer os seus centímetros cargando o xogo interior sen que os noieses foxen quen de frear a ofensiva obradoirista. A par, a mellora nos defensiva dos locais, propiciaba que os amarelos perdesen a frescura no xogo dos primeiros 10 minutos. Tras 20 minutosd e xogo o marcador reflexaba un axustado 32 a 27 para os locais do Obradoiro vedra.

Reanudábase o xogo, e tras un intercambio de canastras, os noieses comenzaban a recurtar a diferenza. Unha canastra do aleiro Eloy Nieto, sumada a unha postreira de Roi Ganzalez, situaban aos noieses conha ventaxa de 4 puntos no ecuador do 3 parcial. Pronto reaccionaban os obradoiristas que cunha fonte defensa e rápidos contrataques, dabanlle a volta ao electrónico e remataban o cuarto con 10 puntos de ventaxa, 56 a 46.

Pasaban os piores momentos do encontró os noieses no arranque do 4 período, que moi cansos e con menos ritmo que os lociais, vían como este aumentaban a súa ventaxe ata os 18 puntos. Tras un tempo morto, os noieses da man do base David Lorenzo, comezabana recurtar a diferenza. Un tiro libre do noies Anxo Vazquez situaba os da costa a 7 puntos a falta de 1 minutos de xogo. Atacaban os locais e os amarelos roubaban o balón e saían ao contrataque, semellaba que ainda podía a ver opción de loitar pola victoria, pero a precipitación por anotar propicio unha perda de balón ca que os locias deixaban sentanzado o encontró. Finalmente, os noieses conseguiron manter o basket average co equipo vedrense que podría ser determinante se na ultima xornada os obradoiristas perdesen o seu encontró e os noieses o gañasen.