Junior Masc. 18 de abril

NOIA LOLITA MODA 65 / 60 ADB.FONTIÑAS

Victoria do junior masculino Lolita moda nun encontro moi trabado e que solventaron os locais para manterse na primeira posición da taboa clasificatoria, os compostelans a pesar de encontrar diferencias amplas no marcador mantiveron o mesmo guion o longo do encontro e case consiguen o premio da victoria.

Sairon moi Ben os locais en ataque encontrando os espacios na defensa visitante, no segundo parcial os noieses continuaban ampliando a diferencia no marcador pero os santiagueses melloraron a sua defensa para frear o ritmo anotados dos amarelos, chegando o descanso cun 37 a 26 favorable os locais.
Tralo paso polos vestiarios, os pupilos volveron a impoñer o seu xogo pero o acertó dos visitantes no lanzamento exterior impedía un mellow resultado no marcador. Nos ultimos dez minutos, chegou a relaxacion dos pupilos de Jesu Souto ante un rival que en ningún intre baixo os seus ánimos e nos últimos segundos loitaron pola victoria.