Infantil Masculino

We Sea – CB Santa Baia 32-83 CB Noia Liceo

Tanteo por cuartos: 8-37/7-16/11-16/6-14

Oitava xornada e oitava vitoria consecutiva do noso Infantil masculino nesta fase da competición fronte ao We Sea – CB Santa Baia na mañán do domingo. O partido non tivo moita historia, os visitantes foron moi superiores ao largo do partido e pese a que non chegaron a manter o nivel mostrado no primeiro cuarto a nivel de acerto ofensivo, si foron quen de distanciarse no marcador en todos os cuartos. Os noieses comezaron cun gran nivel en defensa que permitiu moitas situacións de contrataque que levaron ás primeiras diferenzas no marcador. No segundo cuarto o conxunto noiés baixou o seu acerto, pero seguiu a bo nivel, chegando ao descanso cun contundente 15-53.
A segunda parte pareceuse ao mostrado no segundo cuarto, o que fixo que se chegara ao final cun cómodo 32-83. Resaltar que todos os xogadores anotaron unha canastra en xogo para a alegría dos nosos rapaces.