Cadete Masculino 13 de marzo

OCA Hotels Obradoiro 97 – C.B.Noia Autos Patiño 53

Segunda xornada dos nosos cadetes que viaxaban ata Santiago para enfrentarse o Obradoiro.
O encontro foi complicado debido a que xa nos presentabamos con moitas baixas e varios dos nosos xogadores lesionados o cal xogou na nosa contra.
Comenzamos o partido con gran esforzo cunha boa defensa e boas decisions no ataque conseguindo finalizar o primeiro cuarto con tan só 7 puntos de diferenza.
Pero dende o segundo cuarto comenzouse a notar a vitalidade e a superioridade en número do outro equipo poidendo rotar o banquillo, onde os nosos non poideron tentar poñerse por diante.
Cunha forte defensa presionante durante os 40 minutos de partido, os locais conseguiron alexarse no electrónico cada vez máis, finalizando cun resultado de 97 a 53.